+31 (0) 88 0705 170 info@samendeladderop.nl

Safety Culture Ladder

Acta helpt om veilig en gezond te werken

Een veilige bouwplaats vraagt om een sterk veiligheidsbewustzijn van iedereen werkzaam in de Utiliteitsbouw, GWW en Infra

Acta zet zich al jaren in om de veiligheidscultuur en het gedrag in de bouw te verbeteren om zo incidenten en ongelukken te voorkomen. We ondersteunen bedrijven door hun medewerkers bewust te maken van de veiligheidsrisico’s die zij dagelijks lopen. Dit doen we door het uitvoeren van veiligheidsonderzoeken en door het aanbieden van praktische opleidingen en ondersteuning (coaching) op de bouwplaats.

De veiligste bouwplaats maak je samen met Acta.

Een safety coach voor elk bouwproject

Onze safety coaches hebben uiteenlopende competentieprofielen en interesses. Hierdoor kan Acta voor elk bouwproject binnen de Utiliteitsbouw, GWW en Infra de juiste safety coach aanbieden om samen met u een veilige bouwplaats te creëren. Dit kan op basis van detachering voor korte of langere tijd.

Safety Culture Ladder

Ga ook samen met Acta de ladder op!

Acta helpt u graag bij het behalen én behouden van de gewenste trede op de Veiligheidsladder. We kunnen u helpen bij de zelfevaluatie en het vertalen van aandachtspunten naar concrete verbeteracties en een plan van aanpak. Ook bieden we safety coaches en opleidingen om het veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie blijvend te verbeteren.

“Bij certificering op de Veiligheidsladder wordt het daadwerkelijke gedrag geaudit. Het is geen investering in een certificaat, maar een investering in de veiligheid van medewerkers.” 

Koene Talsma, voorzitter Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB)

Neem contact met ons op

088 - 0705170
info@samendeladderop.nl

Openingstijden

ma - vr: 8:30 - 17:00

Ons kantoor

Spacelab 51
3824 MR Amersfoort

Een initiatief van de Acta Group.

Email ons